Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Fehérvári út, 2018-2019, 3. forduló: Csak harc volt, játék kevés
LEVSZKI ZSÓFIA - ORANJE 1-1 (0-1)

Gólszerzőnk: Kaszás

Garancsi A. - Polgár T., Suhaji T., Nász N. - Szabó Z., Kővári M., Botos G. - Kaszás R., Ambrus T.

Úgy gondoltuk, felszálló ágban vagyunk, így az Oranje ellen ott szerettük volna folytatni, ahol egy hete a Margitsziget ellen abbahagytuk. A "narancsosokkal" utoljára a 2014/15-ös téli szezonban találkoztunk, amikor 6-2-re vertük őket, és végül 100 százalékos teljesítménnyel lettünk bajnokok. Egyedül Szabó Atti hiányzott a keretünkből.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Az első öt percben úgy tűnt, csakis a számszerű végeredmény lehet a kérdés, akkora fölényben játszottunk, de csak kapufáig jutottunk, miközben az Oranje az első támadásából vezetést szerzett. Még feljebb kapcsoltunk, de tény, hogy a védekezésünk szellősebbé vált, így kontrái révén az ellenfélnek is voltak lehetőségei.
Az egyenlítés a második játékrészben jött össze nagy nehezen, amivel természetesen nem akartunk megelégedni, de hiába volt még ziccerünk, a narancsmezesek önfeláldozó védekezésüknek köszönhetően minden próbálkozásunkat hatástalanították.
Fájó ez a pontvesztés, de el kell ismernünk, hogy nem tudtuk megismételni egy héttel korábbi parádés játékunkat, így a döntetlen jogosnak mondható.

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a tli terembajnoksg hrekhez