Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Fehérvári út, 2018-2019, 6. forduló: Ezt most kiszenvedtük...
LEVSZKI ZSÓFIA - GROUND FC 2-1 (0-0)

Garancsi A. - Polgár T., Suhaji T., Szabó A. - Nász N., Kővári M., Szabó Z. - Botos G., Ambrus T.

Gólszerzőink: Kővári, Szabó A.

Remek formában vártuk újabb mérkőzésünket, a kérdés csak az volt, melyik arcunkat mutatjuk, hiszen azért volt két gyengébb meccsünk is már a Fehérvári úton. A Grounddal a múltban többször is találkoztunk, utoljára a 2014/15-ös szezonban, amikor 4-3-ra győztük le. Ezúttal csupán Kaszás Rudi hiányzott, így majdnem teljes csapattal vettük fel a harcot.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Sajnos beigazolódott a félelmünk, mivel pár hetes fellendülés után megint gyengébb napot fogtunk ki. Bár többet támadtunk, nem igazán volt átütőerő a játékunkban, amikor pedig helyzetbe kerültünk, rendre hibáztunk. Az ellenfél szervezetten védekezett, ez pedig nem igazán ízlett nekünk. Megint bebizonyosodott, hogy a támadó futballt favorizáló, technikásabb brigádok jobban fekszenek nekünk.
Ráadásul a második félidő elején egy kontrából vezetést is szerzett a Ground, de szerencsére nem sokkal ezután Kővári Marci egy határozott labdaszerzés után távoli lövéssel egyenlített.
Végül Szabó Atti kissé malacos löketével harcoltuk ki a három pontot, de az utolsó pillanatig izgulnunk kellett, nehogy elússzon a győzelem. Ez most szó szerint izzadságszagú diadal volt...

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a tli terembajnoksg hrekhez