Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Fehérvári út, 2018-2019, rájátszás, 1. forduló: Parádés kezdés a playoffban!
LEVSZKI ZSÓFIA - MARGITSZIGET 5-3 (3-0)

Garancsi A. - Polgár T., Suhaji T. - Szabó Z., Kővári M., Kaszás R. - Barnácz J., Ambrus T.

Gólszerzőink: Kővári 2, Kaszás, Suhaji, Barnácz

Miután drámai körülmények között, de bejutottunk a legjobb négybe, önbizalommal telve, bár egy fárasztó bankett után kezdtük meg szereplésünket a playoffban. Mivel a másik meccsen a Bordogok meglepetésre kitütötte a Colombust, a Margitsziget egy ellenünk aratott győzelemmel máris bajnoki címet ünnepelhetett volna, viszont tudtuk, ha mi nyerünk, két pontra csökkentjük velük szemben a különbséget. Márpedig decemberben szenzációs játékkal 6-3-ra felülmúltuk őket, így most is - még Nász Norbi és Szabó Atti távollétében is - erre készültünk.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Jobban kezdtük a meccset, három nagy ziccerünk is akadt az első percekben. Az elsőnél a kapufa mentett, a másik kettőnél mi céloztunk pontatlanul. Szerencsére az elszalasztott lehetőségek nem bosszulták meg magukat, Kaszás Rudi a bal felsőbe emelt, Kővári Marci pedig előbb kapásból bombázott a rövidbe, majd élesen középre lőtt labdája egy védőről pattant a kapuba, így magabiztos előnnyel fordultunk. A folytatásban is veszélyesek voltunk a kontrákból, technikás, fiatal játékosokból álló riválisunk előtt nem sok helyzet adódott, mivel fegyelmezetten védekeztünk. A szépítő góljuk után sem estünk kétségbe, és bár a végén megint volt egy kis koncentrációs kihagyás, nem forgott veszélyben a győzelmünk.
Ezzel nyílttá tettük az aranycsatát, bár ahhoz, hogy a Margitszigetet a végén meg is előzzük, nem elég megnyernünk a további két találkozónkat, nekik is kellene még legalább egyet botlaniuk.

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a tli terembajnoksg hrekhez