Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Fehérvári út, 2018-2019, rájátszás, 2. forduló: Bosszantó vereség, elszalasztott lehetőség
BORDOGOK - LEVSZKI ZSÓFIA 2-1 (0-0)

Garancsi A. - Polgár T., Suhaji T., Papp B. - Kővári M., Ternyák M. - Kaszás R., Ambrus T.

Gólszerzőnk: Kővári

A Margitsziget elleni parádés győzelem után megjött az étvágyunk, és a papíron talán gyengébb, az alapszakaszban általunk 6-0-ra elgázolt Bordogok ellen újra a három pont megszerzését tűztük ki célul. Szabó Atti és Zoli mellett Nász Norbira sem számíthattunk, eljött viszont Papp Bandi és Ternyák Miki.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Tudtuk, hogy óriási lehetőség előtt állunk, mivel a Margitsziget a Colombustól is kikapott, így egy újabb győzelemmel átvehettük volna a vezetést az utolsó forduló előtt.
Ahogy arra számítani lehetett, a Bordogok teljesen más hozzáállással, sokkal szervezettebben játszott ezen a találkozón, a biztonságos védekezésre helyezve a hangsúlyt. Nyomasztó fölényben voltunk, helyzeteink is voltak, de a kapusuk extra teljesítményt nyújtott, és egy-egy veszélyes kontrából ők is odaértek a kapunk elé.
0-0-s félidő után egy éles szögből leadott lövéssel váratlanul megszerezte a vezetést az ellenfél, sőt egy kipattanó után növelte is az előnyét. Hatalmas nyomást helyeztünk rájuk, ennek eredményeként Kővári Marci szépített, majd a végén egy kapufát is lőtt, de végül fájó vereséget szenvedtünk. Nagy kár ezért, mert így egyrészt a bajnoki cím elúszott, másrészt ha nem verjük meg a szintén az "életéért" küzdő Colombust az utolsó játéknapon, még a dobogóról is lecsúszunk.

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a tli terembajnoksg hrekhez