Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Fehérvári út, 2018-2019, rájátszás, 3. forduló: Egy álommal és egy éremmel kevesebb
COLOMBUS CREW - LEVSZKI ZSÓFIA 4-2 (3-1)

Garancsi A. - Papp B., Suhaji T. - Ternyák M., Kővári M. - Kaszás R., Ambrus T.

Gólszerzőink: Kővári, Ambrus

Az élet nagy rendező: amikor megérkeztünk utolsó meccsünkre a Fehérvári úti bajnokságban, kiderült, hogy még mindig a saját kezünkben a sorsunk. A Margitsziget és a Bordogok ugyanis döntetlent játszott egymással, vagyis a Colombus ellen egyszerű volt a képlet: amelyik csapat nyer, aranyérmes, méghozzá a Margitszigettel szembeni jobb eredményeinek köszönhetően. Csakhogy pont erre a sorsdöntő meccsre nem tudtunk rendesen felállni: a már eleve sérült Szabó Zoli mellett az utolsó pillanatokban kidőlt a sorból Polgár Tomi és Nász Norbi is, Szabó Atti pedig most sem tudott elszabadulni a soros céges értekezletről. Ha nincs Papp Bandi és Ternyák Miki újbóli segítsége, alighanem meg sem vagyunk 5+1-en...Ettől függetlenül az esély élt, a kezdő sípszó pillanatában mindenképpen...:)


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Tudtuk, hogy kicsit vékonyan állunk fel, és várhatóan be kell osztanunk az energiánkat a jóval fiatalabb, ráadásul jó néhány cserével felálló Colombus ellen, de megpróbáltuk felvenni velük a versenyt. Tény azonban, hogy ők voltak gyorsabbak, veszélyesebbek, ennek ellenére Marci lábában volt a vezető gól, sajnos nagy helyzetben nem sokkal, de mellé lőtt. Az ellentámadásból viszont jött a büntetés, a pirosak megszerezték a vezetést. Nem sokkal később nőtt a különbség, de Marci szemfüles szabadrúgásgóljával visszajöttek a remények 1-2-nél.
Lélektanilag a legrosszabb pillanatban, pont a félidő vége előtt aztán kaptunk még egyet, így távol kerültünk az álmainktól.
Fordulás után minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk, akadt is néhány helyzetünk, de a Colombus a kontrákból szét is zilálhatott volna minket, ötször is eltalálták a kapufát.
4-1-nél végképp eldőlt minden, Ambrus Kapitány szépítése a lefújás pillanatában érkezett.
A bajnok tehát - megérdemelten - a Colombus Crew lett, mi pedig végül a negyedik helyen végeztünk az elmúlt tíz év egyik legizgalmasabb rájátszásában. Fájó, hogy érem nélkül maradtunk, de nincs szégyenkezni valónk. Egy hét múlva immár szabadtéren, Angyalföldön folytatjuk. Hajrá Levszki!

A bajnokság végeredménye (felső ház):
1. Colombus Crew 29 pont
2. Margitsziget 29
3. Bordogok 28
4. Levszki 26

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a tli terembajnoksg hrekhez