Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Angyalföld 2018/playoff, 4. forduló: Nem ment a játék, ezüstérem lett a vége
YARD - LEVSZKI ZSÓFIA 5-2 (2-1)

Korda K. - Polgár T., Suhaji T., Szabó A. - Kővári M., Kaszás R. - Barnácz J., Ambrus T.

Gólszerzőink: Barnácz,Kővári

Elérkezett végre az igazság napja, lényegében a Yard elleni rangadónk volt hivatott eldönteni, ki nyeri az aranyérmet idén a B-ligában. A képlet egyszerű volt: ha legalább döntetlent játszunk, mindenképpen miénk az első hely, ha kikapunk, akkor a következő héten riválisunk egy újabb győzelemmel, jobb gólkülönbsége révén letaszíthat minket onnan. Szabó Dave, Szabó Zoli és Garancsi Atti hiányzott, utóbbi helyett kapuslegendánk, Korda Kálmi állt a háló előtt.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Nincs mit szépíteni rajta: borzasztó első tíz percet produkáltunk, a Yard egymás után alakította ki a helyzeteket, és ha pontosabban céloznak, illetve nincsenek Kálmi bravúrjai, többgólos hátrányba kerülünk már ekkor. Aztán a félidő derekán váratlanul mégis mi szereztünk vezetést: Barnácz Józsi végzett el szögletet, és a középre küldött labda a meglepett kapusról a hálóba pattant. Ekkor valamivel kiegyenlítettebb lett a meccs, de egy félpályás bombával egalizált az ellenfél, sőt szögletet követően a vezetést is átvette.
Fordulás után nekünk kellett futnunk az eredmény után, hiszen mindenképpen pontot kellett volna szereznünk, és egy hajszálpontos Kővári Marci-lövéssel meg is volt az egyenlítés. Sajnos azonban nem sokáig örülhettünk, mivel egy labdaeladást kegyetlenül kihasznált a Yard, ami után teljesen visszahúzódott a kapuja elé, és keményen védekezett. Az utolsó három percben próbáltunk még inkább rákapcsolni, de nagyon pontatlanok voltunk, vetélytársunk kapusa pedig magabiztosan védett, sőt a végén két gyors kontrából még biztosabbá tette - amúgy teljesen megérdemelt - győzelmét.

AZ EZÜST IS SZÉPEN CSILLOG

Ezzel mi a magunk részéről befejeztük a küzdelmeket, a Yard viszont november 19-én még játszott egy meccset a Braunschweiggel, és mivel a papírformának megfelelően nyert is 6-0-ra, elhappolta előlünk az aranyat. Végül rosszabb gólkülönbségünk miatt szorultunk a második helyre, de az ezüstérem is nagyon szép teljesítmény a csapattól, az év elején alighanem gondolkodás nélkül aláírtuk volna. SZÉP VOLT, FIÚK!!!

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a Tanul utcai bajnoksg hrekhez