Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Angyalföld 2019/1. forduló: Álmoskás idénykezdet, Szabó Zoli ijesztő sérülésével
LEVSZKI ZSÓFIA - PENGÉK 2-2 (0-2)

Garancsi A. - Polgár T., Suhaji T., Szabó A. - Szabó Z., Kővári M., Kaszás R. - Szabó D., Ambrus T.

Gólszerzőink: Kővári, Ambrus

A Fehérvári úti, kicsit peches téli 4. helyünk után régi ismerős ellen kezdtük a szabadtéri idényt Angyalföldön. A Pengékkel legutóbb 2017-ben, az A-osztály középszakaszában találkoztunk, ahol 4-2-re kikaptunk tőlük. Egy évvel korábban viszont az alap- (3-1) és a középszakaszban (3-2) is mi voltunk a jobbak. A sérült Barnácz Józsi kivételével mindenki rendelkezésre állt, így bizakodtunk a jó rajtban.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Az ellenfél csere nélkül állt fel, és látszott is rajtuk, hogy mintha próbálnának spórolni az energiájukkal, többnyire a védekezéssel törődtek. Volt jó pár helyzetünk, de nem ez ijesztett meg minket a legjobban, hanem az, hogy pár perc elteltével Szabó Zoli összefutott az emberével, és komoly fejsérülést szenvedett. Mint később kiderült, agyrázkódása volt, elmondása szerint arra sem emlékszik, hogy megérkezett a meccsre...
A megpróbáltatásaink aztán folytatódtak, hiszen előbb egy szabadrúgást követően, majd egy kontrából váratlanul betalált a Pengék, amely így kettővel ment a szünetben.
A második félidőben igyekeztünk még nagyobb nyomás alá helyezni fáradni látszó vetélytársunkat, és az egyik pontot sikerült is megmenteni Kővári Marci, majd Ambrus Kapitány góljával. A végén akár nyerhettünk is volna, de Kővári Marci kiállításával elszállt erre az esélyünk. A játék finoman szólva nem volt meggyőző, de legalább nem kaptunk ki az idénynyitón.

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a Tanul utcai bajnoksg hrekhez