Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Angyalföld 2019/2. forduló: Borzalmas védekezés, szerencsés győzelem
LEVSZKI ZSÓFIA - PEACE 7-6 (1-3)

Garancsi A. - Suhaji T., Szabó A., Szabó D. - Kővári M., Ternyák M. - Barnácz J., Ambrus T.

Gólszerzőink: Barnácz 3, Kővári 2, Szabó A. 2

Tavaly a tavaszi szezonnyitón találkoztunk a többnyire fiatalokból álló Peace-szel, most a sorban a második ellenfelünk volt a narancsmezes együttes, melyet 2018-ban 6-4-re gyűrtünk le. Agyrázkódása után Szabó Zoli egyelőre nem térhetett vissza, mellette Kaszás Rudi és Polgár Tomi is hiányzott. Ternyák Mikivel kiegészülve azért így is volt két cserénk.


(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Nagy elánnal kezdte a Peace a meccset, volt dolga Garancsi Attinak nem is egyszer, ehhez képest az első helyzetünkből mi szereztünk vezetést. Ez azonban talán túlságosan is megnyugtatott minket, mert ha lehet, még langyosabb tempóban, nagyon szellősen védekezve játszottunk, amit az agilis, elszánt ellenfél ki is használt. A második félidő elején már 4-1 is volt oda, amikor végre elkezdtünk pörögni, és szívós munkával ki is egyenlítettünk.
Hátul viszont továbbra is gyengélkedtünk, így igazi gólesőt hozott a hajrá, amelyben Barnácz Józsi volt a nyerő emberünk: az utolsó percben, 6-6-os állásnál szögletből (némi kapus segítséggel) vívta ki nekünk a sikert.
Le kell szögeznünk, hogy a Peace minimum az egy pontra rászolgált volna, igencsak szerencsés diadalt arattunk...

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a Tanul utcai bajnoksg hrekhez