Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


Kamino Kupa, Balaton Tour 2016, Siófok
Tisztes helytállás, egy kört mentünk a Balaton partján

Garancsi A. - Suhaji T., Szabó A., Polgár T. - Bogárdi D., Botos G., Fekete Z. - Szabó D., Ambrus T.
(galéria megtekintéséhez kattints a képre!)

Annak érdekében, hogy a nyáron se tunyuljunk el túlságosan, úgy döntöttünk, benevezünk a népszerű Kamino Kupa Balaton Tour siófoki állomására, melyen rekordszámú nevező, 72 csapat vett részt. Az alapcsapatunkból csak heten voltunk, így elhívtuk segítségül Fekete "Pippo" Zolit, aki már többször szerepelt nálunk az angyalföldi bajnokságban, illetve a barátját-csapattársát, Bogárdi Dávidot. A négyes csoportokból az első két helyezett mellett a harmadikok többsége is továbbjuthatott a legjobb 48 közé, nekünk is ez volt a minimális célunk.

CSOPORTKÖR

LEVSZKI ZSÓFIA - SOSI TEAM 3-0 (1-0)
Gólszerzőink: Szabó D., Szabó A., Ambrus T.

A csoport favoritja, az ismert futsalosokkal teletűzdelt Sosi Team ellen kezdtünk, és az első 8-10 percben alaposan megleptük őket. Bátran játszottunk, az ideges riválistól pedig öt percre kiállítottak egy játékost, amit ki is tudtunk használni. Ezt követően rákapcsolt az ellenfél, de nagy szívvel, szervezetten, harcosan fociztunk, és a második félidőben szép kontrák végén növelni is tudtuk az előnyünket. Igazi bravúrgyőzelem volt ez, hiszen ezzel gyakorlatilag máris biztosítottuk a továbbjutásunkat.


LEVSZKI ZSÓFIA - ALCOHOLIC BILBAO 5-0 (játék nélkül)

A balatonfűzfői illetőségű együttes nem jelent meg a tornán, így a csoportban minden gárda megkapta ellene a három pontot, 5-0-s gólkülönbséggel.


SKORPIÓ UNITED - LEVSZKI ZSÓFIA 3-1 (2-1)
Gólszerzőnk: Botos G.

Utolsó csoportmeccsünkön az volt a tét, hogy ha legalább egy döntetlent kicsikarunk, első helyen lépünk tovább. Csakhogy ezúttal - az első találkozóval ellentétben - nem volt szerencsénk, az ellenfél szinte minden kapura lövéséből gól született, és el kell ismerni, hogy önfeláldozóan védekezett. Kár ezért, mert így nehezebb mérkőzés várt ránk a folytatásban.

A C CSOPORT VÉGEREDMÉNYE:
1. Sosi Team 6 pont (13-4)
2. Levszki 6 pont (9-3)
3. Skorpió United 6 pont (9-9)
4. Alcoholic Bilbao 0 pont


A LEGJOBB 24 KÖZÉ JUTÁSÉRT

KARMACSI AUTÓ - LEVSZKI ZSÓFIA 2-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Szabó A.

Rekkenő hőségben egy fiatalabb, jó erőkből álló csapat ellen próbáltunk helytállni immár az egyenes kieséses szakaszban - Pippo nélkül, akinek el kellett mennie. A dunaújvárosi együttes egyértelműen esélyesebbnek számított nálunk, és támadott is nagy erőkkel az első pillanattól kezdve, de megint a Sosi Team ellen mutatott egységes, szervezett játékot produkáltuk, jól védekeztünk. Fordulás után jött az igazi meglepetés: pazar támadást követően Szabó Atti vezetést szerzett, és közel álltunk ahhoz, hogy borítsuk a papírformát. Sajnos a hajrában két szerencsés góllal mégis fordított az ellenfél, így hősies küzdelemben, de kiestünk. Szégyenkezésre azonban nincs okunk, jó csapatok ellen biztató teljesítményt nyújtottunk. Folytatás augusztus végétől Angyalföldön!

  Kapcsolódó cikkek:

  Nincs kijelölve kapcsolódó cikk.

<< vissza a címlapra  
<< vissza a Kupák, Tornák híreihez