Induló oldalLevszki hírekTéli terembajnokság hírekTanuló utcai bajnokságA Levszki korábbi honlapja

 


ÖREGFIÚK TORNA, MONOR 2019
Meggyőző csoportmeccsek, fájó kiesés a negyeddöntőben

Garancsi A. - Polgár T., Sasics M., Suhaji T. - Szabó Z., Botos G. - Kaszás R., Ambrus T.
(galria megtekintshez kattints a kpre!)

Új vizekre eveztünk 2019 februárjában, hiszen Botos Gabi meghívására beneveztünk a 35 évnél idősebbek számára kiírt monori öregfiúk tornára. A helyszín a vadonatúj, impozáns helyi sportcsarnok volt, a keretünk pedig nyolcfős volt. Nem igazán tudtuk, mire számítsunk, de mindenképpen tovább akartunk jutni az egyenes kieséses szakaszba. A 13 nevezett csapatot két négyes és egy ötös csoportba sorsolták.

CSOPORTKÖR

LEVSZKI ZSÓFIA - TOZSÓ TEAM 1-0 (1-0)
Gólszerzőnk: Ambrus

Botos Gabi előzetes információi alapján ezen a meccsen mindenképpen pontot kellett szereznünk ahhoz, hogy reális esélyünk legyen a továbbjutásra, az erőviszonyok alapján a második legütősebb riválissal csaptunk össze. Hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de a szokatlan, 4-es méretű futsallabdával igencsak meggyűlt a bajunk, nem mondhatni, hogy parádéztunk volna. A helyzetek viszont bőséggel megvoltak, és ezek közül egyet az első félidő hajrájában Ambrus Kapitány értékesített is. Mint később kiderült, ez elegendő is volt a győzelemhez, amely a minimális különbség ellenére sem forgott veszélyben.

LEVSZKI ZSÓFIA - APUKÁK 1-0 (0-0)
Gólszerzőnk: Ambrus

A papíron leggyengébbnek számító vetélytárs ellen elég kényelmesen játszottunk, nem volt meg a kellő koncentráció ahhoz, hogy lelkes, szervezett védelmüket feltörjük. Persze helyezetek ezúttal is akadtak, de sokáig úgy tűnt, semmit nem tudunk belőni. Pár perccel a vége előtt aztán egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Botos Gabi passzát megint csak Ambrus Kapitány küldte a hálóba, így megszületett az újabb 1-0-s sikerünk.

LEVSZKI ZSÓFIA - SZAKRAMENTO 2-0 (2-0)
Gólszerzőnk: Kaszás (2)

Előzetesen a legtöbben a csoport favoritjának gondolták világoskék mezes ellenfelünket, amely azonban egyáltalán nem tűnt annyira félelmetesnek. A nagyobb helyzetek ezúttal is előttünk adódtak, és ezek közül Kaszás Rudi kettőt is kihasznált még az első játékrészben. A folytatásban akár növelhettük is volna az előnyünket, a 2-0-s végeredmény a Szakramentóra nézve volt hízelgő. Egyértelműen ezen a meccsen nyújtottuk a legjobb teljesítményt.

A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE:
1. LEVSZKI ZSÓFIA 9 pont
2. SZAKRAMENTO 6 pont
3. Apukák 3 pont
4. Tozsó Team 0 pont

NEGYEDDÖNTŐ

BOROSCOLA - LEVSZKI ZSÓFIA 2-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Suhaji

Egy finoman szólva is verhető ellenfél várt ránk a legjobb négy közé jutásért, csakhogy erre a találkozóra csaknem négy és fél órát kellett várni a csoportkör zárása után, és úgy tűnt, ez nem igazán tett jót nekünk. Bár irányítottunk, voltak is gólszerzési lehetőségeink, nagyon tompák voltunk a kapu előtt, az ellenfélnek pedig volt egy-két veszélyes kontrája, mivel a védekezésünk most szellősebbnek bizonyult. 0-0-s félidő után szögletet követően váratlanul előnybe került a riválisunk, amely egy jól eltalált lövéssel növelni is tudta azt, majd gyakorlatilag beásta magát a kapuja elé. Mindent megpróbáltunk, felbillent a pálya, de csak a szépítésre futotta, így csak álom maradt az elődöntő, indulhattunk haza.
Összességében a csoportban jól teljesítettünk, gólt sem kaptunk, de bosszantó, hogy egy nálunk gyengébb brigáddal szemben maradtunk alul a negyeddöntőben, a legjobb négyig kellett volna menetelnünk. Újdonságnak, új kalandnak mindenesetre nem volt rossz!

  Kapcsold cikkek:

  Nincs kijellve kapcsold cikk.

<< vissza a cmlapra  
<< vissza a Kupk, Tornk hreihez